وبلاگ شخصی مهدی معماری

هنر نزد ایرانیان است و بس

وبلاگ شخصی مهدی معماری

هنر نزد ایرانیان است و بس

وبلاگ شخصی مهدی معماری

واژه«معماری» در زبان فارسی برابرهایی گوناگون برای آن آمده ‌است مانند:‌ «والادگر»، «راز»، «رازیگر»، «زاویل»، «دزار»، «بانی کار» و«مهراز». مهراز، واژه‌ای است که از«مه» + «راز» درست‌ شده و مه برابر مهتر و بزرگ بنایان است. بنابراین از دو بخش«مه»، به ‌معنای بزرگ و«راز» به‌ معنای سازنده درست شده ‌است. این واژه برابر مهندس معمار به تعبیر امروزی است. در زبان لاتین نیز واژه «architect» از دو بخش archi به معنای سر، سرپرست و رئیس و tecton به معنای سازنده درست شده که کاملاً همتراز با واژه مهراز می باشد. مفهوم دقیق واژه معماری ریشه در واژه یونانی archi-tecture به معنای ساختن ویژه دارد، ساختنی که هدایت شده و همراه با آرخه باشد. آرخه(arkhe) از فعل آرخین(arkhin) به معنای هدایت کردن و اداره کردن است.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
  • 17 December 13، 20:30 - بابک
    سب
  • 2 June 13، 19:10 - MaHaN
    thx
نویسندگان
 چند سال پیش یک کمپانی آمریکایی ـ سوئدی به اسم Plantagon از طرح هایش برای سلسله گلخانه های عظیم بلندی که برای کشاورزی شهری در شهرهای بزرگ تعبیه شده بودند، پرده برداشت. 

در آن زمان، پیشنهاد مزرعه مارپیچ عمودی به نظر خوب  آمد و پلانتاگون مراسم پی ریزی و آغاز ساخت اولین مزرعه عمودی را چند هفته پیش در شهر لینکوپینگ سوئد به مرحله اجرا درآورد.



 دراین گلخانه، گیاهان رشد می کند و سبزیجات تازه می رویند که این حرکت می تواند راه حلی برای کاهش آلودگی در شهر باشد.

به نظر می رسد پلانتاگون در طراحی اولیه گنبد متشکل از سطوح هندسی خود برای این برج عظیم هر دو مورد به عنوان ویترینی از گیاهان و هم رشد گیاهان درون آن را در نظر گرفته است.



نام این ساختمان نمونه «مرکز بین المللی تعالی کشاورزی شهری» خواهد بود و مکانی برای دانشمندان برای آزمایش فن آوری های جدید مورد نظر برای توسعه کشاورزی شهری می باشد.
درون این دیوارهای عظیم شیشه ای،  گیاهان در گلدان ها می رویند و سپس به طبق هایی که در مارپیچ بزرگ مرکزی قرار دارند منتقل می شوند.

 همان طور که مارپیچ آرام آرام به سمت پایین می رود، گیاهان رشد کرده و وقتی به پایین رسیدند آماده برداشت هستند. 



کود و پس مانده گیاهان برای سیستم های خنک کننده و گرم کننده گلخانه تبدیل به بیوگاز می شوند. خواسته دانشمندان از مزرعه عمودی نه تنها تهیه غذا بلکه کمک به توسعه راه حل های پایدار برای انرژی، گرما و مسئله آب در زندگی شهری می باشد.

پیش بینی می شود که ساخت اولین گلخانه عظیم عمودی 12 الی 16 ماه به طول انجامد.





 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی